Onze trajecten

Als je je bij ons aanmeldt, word je binnen een week uitgenodigd. Wij (Mandy en Evelien) ontvangen je op onze sfeervolle locatie voor dit eerste gesprek. Wij doen de gesprekken bewust samen, omdat we vanuit ons eigen perspectief naar jou als persoon en je context kijken. Mandy vanuit de Arbeids- en Organisatiepsychologie; Evelien vanuit de GZ- en Vrouwenpsychologie. De basis van onze aanpak is het burnoutassessment. Deze wetenschappelijk gefundeerde methode geeft een compleet en volledig onderbouwd beeld van waar jij je op dat moment bevindt.

Na een week maken we een nieuwe afspraak om de uitkomst met je te bespreken. Je ontvangt een uniek persoonlijk verslag en een advies voor een van de vervolgtrajecten. Dit is de basis van waaruit je kunt gaan werken aan het creëren van je eigen werk en leefstijl. Duurzaamheid is een van de pijlers van TrueBloom. Alle trajecten duren bij ons in de basis een jaar. De intensiteit van de begeleiding kan wel verschillen. Grofweg hebben we vier trajecten, variërend van preventieve begeleiding tot intensieve begeleiding.

Spreekt onze werkwijze jou aan?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende trajecten of een vrijblijvende kennismaking met TrueBloom.

Contact