Traject Redefine

Het gaat in dit traject om het hervinden van je balans.
Je energielevel wordt lager. Je wilt je niet zo voelen, wilt niet zeuren maar gewoon doorgaan. Dat gaat alleen steeds moeilijker.

Je start dit traject op een moment dat er nog geen sprake is van een burnout, maar je wel voelt dat er iets moet veranderen om een burnout te voorkomen. We starten met een burnoutassessment. Deze wetenschappelijk gefundeerde methode geeft je namelijk een compleet en volledig onderbouwd (3D) beeld van waar jij je op dat moment bevindt. Het laat zien waar jouw kracht ligt en waar je kwetsbaar bent. Een week na de afname van het assessment bespreken wij jouw resultaten.

Daarnaast heb je elk seizoen (dus 4x per jaar) een 3D sessie met ons. De sessies duren zo lang als jij nodig hebt. Ook is er gemiddeld 4 uur tijd die je zelf kunt besteden binnen TrueBloom. Je kunt hierbij denken aan haptonomie, osteopathie, systemische of loopbaan coaching, voedingsadvies, mindfulness of personal training. Uiteraard adviseren wij jou hierin. Je kunt deze tijd ook gebruiken om tussentijds contact met ons te hebben.

Traject Redefine

Het gaat in dit traject om het hervinden van je balans.