Traject Redevelop

Het gaat in dit traject om het herstellen van je balans en het creëren van een nieuwe leef- en werkstijl. Je loopt op je tandvlees. Je kunt van weinig dingen nog echt genieten en sleept je voor je gevoel door de dag heen. Tijd voor jezelf heb je al heel lang niet meer genomen. Er moet iets veranderen.

We starten met een burnoutassessment. Deze wetenschappelijk gefundeerde methode geeft je namelijk een compleet en volledig onderbouwd (3D) beeld van waar jij je op dat moment bevindt. Het laat zien waar jouw kracht ligt en waar je kwetsbaar bent. Een week na de afname van het assessment bespreken wij jouw resultaten.

Daarna krijg je gedurende een jaar (gemiddeld) elke maand een 3D sessie. Ervaring uit onze praktijk heeft laten zien dat als er sprake is van een forse verstoring in je balans dit vraagt om verdieping. Je merkt dat je energiehuishouding niet optimaal is en je moet hier anders naar gaan handelen om een burnout te voorkomen. Om je dit eigen te maken zijn wij naast de 10 sessies ook nog grofweg 2 uur beschikbaar om (face-to-face of online) jouw voortgang te monitoren en specifieke situaties te bespreken. Aanvullend heb je de mogelijkheid om gemiddeld 6 uur te besteden aan andere disciplines binnen TrueBloom. Je kunt hierbij denken aan haptonomie, osteopathie, systemische of loopbaan coaching, voedingsadvies, mindfulness of personal training. Uiteraard adviseren wij jou hierin.

Traject Redevelop

Het gaat in dit traject om het herstellen van je balans en het creëren van een nieuwe leef- en werkstijl.