Traject Reshape Life

Je bent op. Je werkt niet meer. Je bent niet meer in staat om te functioneren. Je hebt geen grip meer op je leven en hebt geen idee waar je moet beginnen om dit terug te krijgen.

Als je niet meer in staat bent om te werken en normaal te functioneren bieden wij intensieve begeleiding. Uit onderzoek is duidelijk naar voren gekomen dat hoe meer contactmomenten er in de eerste weken na uitval zijn, hoe groter de kans op snel en volledig herstel is. We nemen in goed overleg met jou zoveel mogelijk van je over. Je kunt hierbij denken aan contact met je bedrijfsarts, je leidinggevende, je huisarts of andere specialisten die jij wilt betrekken bij jouw herstel. We bekijken met elkaar jouw leven. De ervaring leert dat je deze eerste periode baat hebt bij sturing en structuur. We doen er alles aan om jou weer in je basisenergie te krijgen.

Hoe lang deze fase duurt is afhankelijk van de ernst van je burnout en verschilt van vrouw tot vrouw. In deze fase staan wij in principe 24/7 voor je klaar en voeren wij zoveel gesprekken met je als nodig is. Het kan zijn dat we je dringend adviseren uit je huidige context te stappen en een periode in een andere omgeving te zijn. Bijvoorbeeld door een paar dagen tot een week in een klooster ergens in Nederland te verblijven of door een week of langer naar Portugal te gaan. Wij werken in Portugal nauw samen met Vila Mimosa. Als de basisenergie weer op orde is, ben je toe aan het volledig op jouw afgestemde traject.

In dit ontwikkeltraject heb je na de aanvangsperiode het burnoutassessment. Deze wetenschappelijk gefundeerde methode geeft je een compleet en volledig onderbouwd (3D) beeld van waar jij je op dat moment bevindt. Het laat zien waar je kracht ligt en waar je kwetsbaar bent. Een week na de afname van het assessment bespreken wij jouw resultaten.

Vervolgens heb je maandelijks een 3D sessie met ons, waarbij we de tijd nemen die jij nodig hebt. Daarnaast zijn wij beschikbaar op alle voor jou belangrijke momenten gedurende je herstel. Hierbij kun je denken aan face-to-face gesprekken of facetime/skype en/of online contacten. Aanvullend heb je de mogelijkheid om tijd te besteden aan andere disciplines binnen TrueBloom. Je kunt hierbij denken aan haptonomie, osteopathie, systemische of loopbaan coaching, voedingsadvies, mindfulness of personal training.

Traject Reshape Life

Het gaat in dit traject om volledig en blijvend herstel van je burnout.